Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر ابراهیمی پور گفت: با اعلام وضعیت قرمز در شهرستان تربت حیدریه تمامی مراکز درمانی و بهداشتی این شهرستان در حالت آماده باش کامل به سر می برند و تاکید شده که به‌ صورت کامل و با تمام توان به مراجعه‌کنندگان و بیماران خدمات ارائه کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین ابراهیمی پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار صبح توس؛ اظهار داشت: کاهش میزان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در سطح جامعه و سرعت انتقال این بیماری و بازگشایی‌های صورت گرفته در حوزه‌های مختلف از جمله اصناف، مدارس و تالارها باعث افزایش موارد ابتلا و بستری در این منطفه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: سویه اُمیکرون سرعت سرایت زیادی داشته و متاسفانه تعداد زیادی در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه را درگیر بیماری کرده، لذا درمانگاه‌های شبانه‌روزی در سطح شهر فعال هستند و تاکید شده که به‌صورت کامل و با تمام توان به مراجعه‌کنندگان و بیماران خدمات ارائه نمایند.

ابراهیمی پور گفت: تعداد داروخانه‌های شبانه روزی و ساعت فعالیت داروخانه‌ها افزایش خواهد یافت تا مردم از نظر دسترسی به خدمات دارویی هیچ نگرانی نداشته باشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد: در بخش خصوصی نیز ساعت کاری و تعداد مطب پزشکانی که در حوزه کرونا فعالیت می‌کنند افزایش یافته تا بتوانیم خدمات بهتری را به مردم ارائه کنیم.

وی افزود: تعداد پزشکان و ساعت فعالیت کلینیک تخصصی احمدیه نیز افزایش یافته تا بتوانیم روند ابتلای بیماران به کرونا را کاهش دهیم.

مراجعات به مراکز درمانی تربت حیدریه چهار برابر شده است/بستری ۷۱ بیمار کرونایی در بخش های بستری

دکتر ابراهیمی پور، رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بیان اینکه طی هفته اخیر مراجعات به مراکز درمانی تربت حیدریه چهار برابر شده، افزود: تست کرونای ۵۰ درصد از این مراجعه کنندگان مثبت اعلام شده است.

وی اظهار کرد: پیش درآمد آمیکرون با شدت واگیری بسیار زیاد و شدت بستری کمتر است و به جرات می توان گفت کسانی که امیکرون گرفته اند همه خانواده های خود را درگیر کردند.

از هفتم مهرماه تاکنون وضغیت تعداد بیماران بستری بین ۲۰ تا ۳۰ نفر بوده و اکنون این میزان به ۷۱ بیمار بستری رسیده و سه بخش بیمارستانی نهم دی را زیر بار برده است.

تعطیلی ۹۰ مدرسه در تربت حیدریه

معاون سیاسی امنیتی فرمانداری تربت حیدریه اظهارکرد: حدود ۶۰ مدرسه در مقطع دبستان و ۳۰ مدرسه در مقطع دبیرستان به مدت دوهفته در شهر تربت حیدریه تعطیل شده اند.

وی گفت: آمار مراجعین سرپایی در ۲۴ ساعت گذشته ۲۳ نفر می‌باشد وتعداد بستری شدگان ۷۱ نفر است

موسوی درخصوص تعطیلی دیگر مدارس بیان کرد: مدیر هر مدرسه با توجه به مشاهده بیماری در دانش آموزان باید نسبت به تعطیلی مدارس تصمیم بگیرد.

معاون سیاسی امنیتی فرمانداری تربت‌حیدریه تاکید کرد: تمامی مدیران مدارس برای پیگیری استمرار آموزش های مجازی باید به نحو مطلبوب برنامه ریزی کنند.

وی با انتقاد از وضعیت رعایت دستورالعمل بهداشتی در سطح جامعه گفت :متاسفانه تعداد بسیاری از افراد جامعه نسبت به رعایت شیوه نامه های سهل انگاری می کنند.

تصمیم گیری برای تعطیلی مدارس بعهده ستاد استانی است

حجت صالحی مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه با بیان اینکه تاکنون ۶۰ مدرسه طبق طرح صفر شش تعطیل شدند، افزود:
تصمیم گیری در خصوص شیوه فعالیت مدارس در شهرستان بر عهده ستاد استانی مبارزه با کرونا می باشد که تا کنون تصمیم جدیدی گرفته نشده است.

وی بیان کرد: با توجه به دستورالعمل های وزارت بهداشت، مدارسی که در بیش از دو کلاس بیش از دو کرونایی داشته باشند با تشکیل کمیته سلامت و ارسال مستندات می توانند مجوز آموزش غیرحضوری را دریافت نمایند.

صالحی گفت: در سایر مدارسی که گزارشی از دانش آموزان و همکاران کرونایی وجود ندارد مدارس با رعایت پروتکل ها بهداشتی و گروه بندی به فعالیت حضوری خود ادامه می دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ابراهیمی پور تربت حیدریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۷۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر فروزنده کلانتری افزود: بهبود وضعیت سلامت مادران یکی از اهداف مهم سازمان ملل است و در ایران، مراقبت‌های بهداشتی از مادران از طریق نظام شبکه بهداشتی و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود.
وی، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه فرزند آوری و جوانی جمعیت، مراقبت‌های پیش از بارداری جهت زنان ۵۴-۱۰ ساله همسردار خواستار فرزند، مراقبت‌های پیش از بارداری، تجویز مکمل‌های لازم، ارجاع جهت ویزیت پزشک، دندان پزشک، ماما، کارشناس تغذیه و روان شناس، درخواست آزمایش‌های لازم قبل از بارداری برای داشتن بارداری ایمن‌تر و پیگیری مادر تا رفع مشکل یا کنترل بیماری را از جمله خدمات قابل ارائه توسط ماما‌ها در حوزه بهداشت برشمرد.
دکتر کلانتری همچنین به مراقبت‌های دوران بارداری اشاره کرد و اظهار داشت: این مراقبت‌ها شامل ۹ مراقبت است که سه مراقبت در نیمه اول بارداری و ۶ مراقبت در نیمه دوم بارداری (به محض اطلاع مادر از بارداری) انجام می‌شود.
وی افزود: اندازه گیری وزن و فشارخون و سمع قلب جنین، توزیع مکمل‌های لازم دوران بارداری به صورت رایگان، درخواست وانجام آزمایش‌های دوران بارداری، پیگیری و درمان بیماری‌های دوران بارداری و ارجاع به متخصص در صورت لزوم، برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی زایمان در راستای توانمندسازی مادران برای انتخاب روش زایمان وسازگار شدن با درد، آموزش ورزش‌های دوران بارداری و تن آرامی برای مادران باردار از جمله اقداماتی است که در دوران بارداری انجام می‌شود.
وی ادامه داد: آموزش‌های لازم دوران بارداری و زایمان و شیردهی، بالا بردن سطح آگاهی مادران در زمینه بارداری و زایمان طبیعی و سزارین، تامین سبد غذایی مادران مبتلا به سوء تغدیه، شناسایی مادران با بارداری نیازمند مراقبت ویژه و پیگیری روند درمان تا کنترل یا برطرف شدن مشکل از دیگر مواردی است که در دوران بارداری جهت مادران صورت می‌گیرد.
مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: انجام سه بار مراقبت پس از زایمان، ارائه آموزش‌ها با توجه به نیاز مادر، مشاوره و حمایت از مادر شیرده و ارائه مکمل‌های لازم هم از خدمات ماما‌های حوزه بهداشت جهت مادرانی است که به تازگی زایمان کرده اند.
وی خاطر نشان کرد:انجام غربالگری سرطان‌های شایع زنان شامل معاینات برست و سرویکس، مشاوره‌های دوران بلوغ، مشاوره حین ازدواج، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه انصراف از سقط عمدی جنین و تلاش در راستای منصرف نمودن مادران از تصمیم به سقط، آموزش خود مراقبتی به تمامی بانوان و ارائه مراقبت‌ها و آموزش‌های دوران یائسگی از دیگر خدمات ماما‌ها به زنان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان